Monthly Archives: February 2009

Eeuuww…geli arr!

Warning!! entry ini mungkin kotor dan berbau busuk…

20080521-toilet-signs10

One fine day, near a fine looking toilet which is about to unveil it’s true identity…(of being heavenly rich, full of dripping piss, bad graffitis all around).

There’s a man(me) whose desperately searching for a “place”…a place to pour all the pain that hold inside for a long time looking for the right “place” wher all the shit belongs…but he didn’t know that he’s about to get pissed…

Adegan standard di sebuah tandas di Mongolia…

case 1
Ahhh!! busuk gilerr!!…Sisa pepejal bertaburan di sekitar tandas…Berak pastu tak flush..your shit is flooding the hole you know…tak sekolah tadika betul…you’re spoiling my mood nak melepas la…don’t you know that those ugly shit is giving a “good” fragrance to the toilet…next time…Flush..It’s not that hard!! Just pull the damn string you moron!! Ohh..aku tau kau seorang yg berjimat cermat, but wrong time, wrong place man. One flush requires more than a pile of water i know, but there’s always a price to pay for something good…

case 2
Kencing x tutup pintu…wehh tak malu ker?? It looks ugly If you’re non-Muslim what more if you’re Muslims…Tak belajar ke adab dalam perlaburan…Nak melepas kene dekat tempat tertutup yang orang tak nampak, common sense…stoop-to-the-pid betul…Next time buat je tandas tu x de pintu senang sket…ade pintu pon orang tak reti gune watpe…membazir jer..

tu satu, ade plak lg satu ni tutup, tutup dah…tapi tak kunci…pastu bile aku terbukak pintu tandas tu mula la melatah..OIII!!, pastu terpancut la merata-rata sbb menggelabah…kotor siot…

case 3
Muslim tapi guna toilet berdiri yang open air tuh…for non-Muslim let them be… kita yang Muslim ni kan Rasulullah dah ajar nak buang air kecik ada caranya, nak buang air besar ada caranya…itu pon dikira pahala sunnat kalu kene caranya…yang kau berdiri terkangkang camtuh ko ikut sunnah sape? dah la nampak terjelir je alat sulit ko tu….Ahhhrrgghh!! Damn

case 4
Conteng toilet…gambar2 x senonoh, advertisement for service, etc…”sex service call 01*-*******”…fuck off!! hey this is so not the place man…Kelas pendidikan seni tak dapat A pon…tapi kat toilet bukan main berseni ko eh?? memang dasar karyawan tandas!!

Ada gak yg terlebih pandai…

A:”Jangan conteng tandas”
B:”Abis tu ape yg ko buat ni?”
A:”Aku bagi peringatan je”
C:”Nasib baik aku tak conteng”

…and so the stupidity continues….all those setan and the crewzz tergelak guling-guling kat tandas tu tengok kebodohan segelintir manusia…

Akhir kata dari saya..Cintailah tandas kita, mari jaga kebersihan tandas…sian aku tengok kat makcik cleaner tu…yes indeed it’s their job tapi tak malu ke berak orang len basuh? Sendiri buat sendiri tanggung la woi!! kalo kite meringankan keje diorang bukan ke kita dah tolong diorang = amal jariah… Allah tak lihat besarnya amalan kita buat….what matters is keikhlasan, ur’ sincerity…

7 Comments

Filed under Nerdy Proffs Speak

Counter Strike vs Dota

This is not a Game review..

counterstrike

Counter strike is a first person shooter kind of thing where it has a feeling that you’re the one being the character inside the game.

dota

On the other hand, Dota (Warcraft) is a strategy game where you’re controlling the character from above. See the difference?

Okay it’s not about the game I’m trying to point out. It’s the character of person whose playing it. From my observation throughout the “Teja ” (it’s  a Game tournament at my campus), there a huge contrast between those who’s playing Counter Strike and Dota. The most obvious one is, Malay is playing Counter Strike and Chinese playing Dota.

So what’s the inference can be drawn from these phenomenon? Malay loves to be the one who execute the plan whereas Chinese love to take control, do the planning kind of thing. Don’t believe me?? Up to you cuz again it’s just my thought..

It wasn’t my intention to judge anyone. It is just a typical me who love to came out with conclusion though it always turn out to be totally wrong. But let’s face it, this time around, i think i got it right Malay don’t like to take charge. They will be satisfied with just being a sidekick unlike Chinese, they loves to be the mastermind.

Okay this is not true for every single Malay for some of us loves to take charge (Politikus bodoh, MPP as****si). Fill in the asterisk yourself, you knew it.

So, from game, you can interpret the character of one person (don’t judge a book by its cover not apply here…). Next time watch out what you’re playing, there might be someone like me around observing. Happy Gaming and Have a Good Weekend…

20 Comments

Filed under Nerdy Proffs Speak

Malaysian Education System

school_sucks

Learning suppose to be fun. But, I find it almost impossible to feel that way. I’ve been struggling started from primary school, secondary school and up until now to find something that will attract my interest towards learning.  But i find it very difficult. School is a lot of fun, except from the academic point of view.

Lets talk about Malaysian Education System. Before that, I’ll like state that this entry doesn’t meant of criticizing or condemning the system, it’s just a sharing of what I’ve been through for the past 6+5+1+4 years of so called “Malaysian Education System”.

Okay here it goes…

Firstly we are exposed to too much theoretical lessons instead of practical one. It is good to know everything but that doesn’t mean you need to learn everything. It is better if a student were channeled to the area he/she’s having most interest in instead of learning the whole thing only to be washed away in the end of the day (when the exam’s over).

Exam oriented. Yes, exam is important to evaluate the level of understanding/achievements of one particular student. But having an exam has detour the student goal of learning towards it, instead of it supposedly main objective of understanding the damn thing.

This will also prepares the student with an unwanted “soft skills” of plagiarism or more famously called toyol…Understanding in the class is not important anymore. What’s more important is how you prepare yourself for the final exam. So “now…everybody can score…” This is really against the actual concept of learning. So, I’m really against it.

Experiment.It is not done to foster the level of understanding. It’s because its compulsory, it is a requirement for certain subject. In the end of the lab session you will need to submit a report based on your “own” understanding of the experiment “you” have carried out. What happen most of the time?? Most of the students already have the copy of report of their senior from the previous year which is actually copied by their senior from the previous senior… see, it keeps on going if you didn’t stop it…

Malu @ respect? Here’s a frequently occurring scenario:

Lecturer: Any question up to this point?

Students: Nooo…

It’s either they totally understand the whole damn thing or they want to leave early but the latter one is more appropriate. Maybe we’re being too nice. “Don’t want to trouble this old man“…

p/s: I’ll be graduating very soon…to those having another few years to endure…tough luck!..lol

10 Comments

Filed under Nerdy Proffs Speak

Puisi buatmu zionis babi!

Wahai zionis babi!,

Kenapa kau begitu membabi,

Baumu busuk macam babi,

Kenapa tak kau hidup di kandang babi,

Sebab perangaimu tak ubah macam babi.

…..

Ohh Zionis babi!,

Kamu memang sudah lama cemburu dengan orang Islam,

Kau tahu kebenaran Islam,

Kau sedar sedar kota Palestin milik Islam,

Tapi kebenaran masih kau pendam,

Sebab kau memang anak haram!

….

Zionis babi!,

Balingan batu amat kau takuti,

Jatuh maruahmu kalau batu sentuh tubuhmu,

Balingan batu kau balas dengan peluru,

What kind of coward are you?,

Menentang “pengganas” Palestin katamu,

Ohh… sangatlah ganas batu-batu itu,

berbanding peluru-peluru berpandumu,

….

Hoii yahudi babi!,

Kau tak faham ke apa itu gencatan senjata?,

Dasar babi tak guna,

memang tak pernah reti bahasa,

….

Buat media yang tak kurang babinya juga,

hentikanlah putar belit cerita,

Orang lain sengsara, orang lain yang kau dok bela,

Holocaust Nazi kau dok cerita,

Holocaust si yahudi babi apsal senyap aje?,

Ohh, aku tau kau bawah kawalan mereka,

So, kau pun babi juga!!

….

p/s: aku karang sajak/ puisi ini dikala melihat kemusnahan kota Gaza dalam Majalah 3 malam semalam (Sabtu).

p/p/s: Apsal media skang senyap je? padahal yahudi masih dok serang Gaza senyap-senyap….Teruskan memboikot!!

p/p/p/s: ade ke zionis babi yang paham melayu?…to hell, aku x pedulik!!

8 Comments

Filed under 1

Routine = Boring?

boringmeeting

In Mathematical point of view it’s a crime, it’s tottaly wrong…Let’s take a look from some other side (non-mathematical side)…It is very true, yeah sometimes…Imagine yourself doing the same thing over and over, day in day out for say 10, 20 years or so…

For student like me, the routine goes pretty much like this Wake up-Subuh-shower-class/lab-lunch-Zohor-class lagi-balik class-Asar-bola-dinner-Isya-study-gaming-reading-Sleep…and it repeat itself the whole week except for weekend of course…Do i feel boring? Sometimes…

Whining won’t solve a thing…

Take this as a simple way to overcome this problem..

Have you ever sick of eating rice (talking bout boring…not food poisoning la)? No? But you have been eating the same thing over and over as far as Malay is concern la…What makes you keep on coming for rice or the rice keep on coming to you? Because it’s a “makanan ruji la” that’s one of the answers…

Tell me who goes to food court/ cafes/mamaks ,take a look at the “nasi” ignoring the “lauk” and then order. You’re a big fat liar…Nobody will do that (mintak mahap ye encik nasi)…what matters to most of us is what comes with the rice, “lauk” of course…the spices of chicken curry, fried chicken,ayam masak merah and all that. If you’re interested with “lauk” only then you’ll be going for “nasi”… that’s the chronology..

So what’s the “lesson of the rice” (influenced by Bunkface’s Lesson of the season)…Take your thing as a rice…so just don’t look at it first, a little glace will do…and look for some other things that it has to offer, something more intersting…for example “by going to class bleh la aku usha awek free-hair yang cun tu“…just an example ok, never goes to class for such thing..

We can turn something routine which is initially boring to something more meaningfull and more interesting by adding some spices to it….How do you do that?? I don’t know, figure it out yourself…take a detour, take some other approach, or just do some other thing…huhu Aku bukan pakar motivasi to give this kind of advice…

“Easier said than done” but you never know unless you try…

p/s: hoho pandai2 je aku nih…

11 Comments

Filed under 1

High School Musical tag…

Thanks for giving me something to blog bout…Miss Izzah i’ve answered your tag dengan sangat santainya…Seriously this is the happiest tag ever…no need to think before you write..

Okay here’s the rule…

1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 friends.
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!

…………………………………………………………………………………………………………………

IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?

Whatever it Takes-Lifehouse (whatever it takes, i’ll be okay..)

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?

Kamu – Sharidir (everything you have, I got……pair of ears, eyes, mouth,pair of hand, feet…bla,bla,bla…ok2 relevant)

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?

The day you went away – M2M (I like the day the girl went away??)

HOW DO YOU FEEL TODAY?

Di alam fana cintamu-Fotograf (kah,kah…no comment)

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?

I,ve got the world on a string – Michael Buble (yeah and i’m holding it…)

WHAT’S YOUR MOTTO?

Apologize – One Republic feat Timbaland (NO)

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?

Jatuh cinta-Ran (no they don’t)

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?

All the love in the world-The Corrs (woww…are they?? Of course they are…)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?

Use your love-Katy Perry (i often think i can use my love for what??)

WHAT IS 2 + 2?

7 things– Miley Cyrus (hahaha…unlike some others…i actually answer with number…even though it’s totally wrong…how bout that??)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?

Elvis ain’t dead-Scouting for girls (of course he’s not Elvis, and he’s not dead either)

WHAT IS YOUR LIFE STORY?

Semoga berjaya – A Rahman Hassan (yeahh semoga berjaya…skema sungguh bunyinya..)

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?

Assalamualaikum – Malique (Peace be upon you…wanna grow up in peace and harmony)

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?

Lucky – Jason Mraz feat Colbie Caillat (exactly)

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?

Bila cinta didusta – Screen (erkk…at my wedding…NO i will not dance to such song…in fact there will be no dancing2 thing at my wedding…)

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?

Lukisan alam – Hijjaz (hidup tidak selalunya indah, langit tak selalu cerah, suram malam tak berbintang, itulah lukisan alam, begitu ajaran tuhan…)

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?

Last minute –  Bunkface (very true…love doing things in the dying last minute…who don’t?)

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?

I’m with you – Avril Lavigne (i’m afraid when you’re with me..)

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?

Peristiwa Subuh – Raihan (Ooopss…ok2 kekadang aku subuh gajah…)

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?

Bukan niat membalas Derita – Slam (x relevant…)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?

Molek – Elyana (molek belako…)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?

Classical Tango (Spanish guitar) – Albeniz,Issac (yeah mari bertango..)

Okay i ‘ll never tag anyone…so, forget the rule number 4..

8 Comments

Filed under 1

Still Boycotting…Do You??

Jika anda masih memboikot tahniah kerana masih concern terhadap nasib saudara-saudara anda nun jauh di Palestin.

Maybe serangan ke atas Palestin sudah sedikit reda dengan “gencatan senjata”  yang diumumkan baru-baru ini. But believe me brothers and sisters this won’t last long as we hope, they will never stop…

Mereka memang kaum bangsat yang x reti mematuhi apa2 perjanjian pon…dah banyak gencatan senjata yang diorg langgar….Another thing is diorg stop just utk memberi gambaran palsu terhadap umat Islam yang Mr. “Oh-bummer” telah datang as a savior…

Yahudi ni species yang bijak pandai, they know how’s the Muslims are…At the momment semangat orang Islam tengah memuncak, diorang stop seketika just nak redakan kemarahan Muslim and bila Muslims start terleka balik they will start over again believe me…

……………………………………………………………………………………

Actually saya baru balik daripada “Himpunan Ummah Selamatkan Palestin” last night.

Info yang saya dapat dari penceramah (penceramah dapat dari sumber2 yg boleh dipercayai), so far kerajaan pimpinan Hamas tak menerima satu sen pon lagi wang sumbangan daripada Malaysia…jeng, jeng, jeng…ke manakah wang yang beribu-ribu, berjuta-juta yang kita dok collect selama ini…adakah masuk ke perut2 boroi pemimpin2 tali barut, atau tak lepas sempadan, or sampai ke tangan Yahudi laknatullah (nauzubilla-himinzalik)…

Penceramah jugak menegaskan kita tentang kepentingan memboikot produk keluaran mereka (Yahudi) dan negara2 yg bersekongkol dgn mereka (US and co)…

Here’s a few stories daripada penceramah yang saya masih ingat sikit2 (correct me if I’m wrong)…

1. Selepas tamat satu perang dengan Yahudi nabi SAW menebang pohon2 kurma yahudi setelah menerima wahyu drpd Allah SWT…kurma sumber ekonomi yahudi pada masa itu…dgn memotong pohon2 kurma itu maka sumber ekonomi mereka terganggu…pendapatan yg mereka perolehi akan digunakan untuk memerangi umat Islam… Note that, pada perang2 dengan Musyrikin  sebelumnya Rasulullah SAW tak buat macam tu…Beliau sekadar memerangi tentera….Tapi dengan Yahudi laknatullah ni, dengan pokok2 kurma pon ditebang…

2. Selepas tentera Islam menang perang Uhud, Yahudi naik bukit nk memanah umat Islam dr atas bukit tu…Allah SWT melalui malaikat menyampaikan hal ini kepada Rasulullah SAW…Nabi dan tentera2 Muslimin mengepung bukit tersebut dan bekalan keperluan x dapat naik ke atas…selepas bbrapa hari Yahudi mengalah dan ajak Rasulullah berdamai…Rasalullah halau mereka dari bumi Madinah…

So apa yang nak ditekankan disini ialah salah satu cara nak stop those bangsa bangsat Yahudi ni is through economic side…Rasulullah dah buat beratu-ratus tahun dulu..

Bayangkat di Mahsyar nanti…bila di check2 balik duit yg kita dok consume produk mereka tu digunakan balik untuk menembak saudara2 kita di Palestin…Apa kita nk jawab depan Allah..”Ala seringgit je pon”,…”Saya mana tau duit tu sampai kat diorang”,…”Saya takut jarum”.

………………………………………………………………………………………

then sorang pemuda dari Gaza yg skang tengah buat PhD kt USM citer ttg pengalaman dia sewaktu nk pulang ke tanah air Palestin…Macam mana dia dihalau oleh mereka yg supose to be his Muslims “brothers” di airport Jordan then di mintak dihantar ke Mesir..

Sampai kat Mesir plak lagi best, they don’t even want to talk to him because he’s Palestinian…and finally dia dihantar balik ke Malaysia…”Shame on you Jordan, Mesir, Saudi” that’s what he said..

“That’s why I love Malaysia…I was not treated as a stranger here…”

2 Comments

Filed under 1