Quick Updates

Amaran: Post ini sangat happy go lucky, viewer discretion is advised…

Weeehuuu!!! Officially aku sudah tamat mengaji Electrical Engineering setelah behempas pulas ulang-alik kuliah, meniru assignment, memaksa diri untuk study dan mengabaikan banyak masa bergembira…uhhh it’s really against my will…But I manage to survive  this gruelling 4 years

Finally I’m able to say…Merdeka!! No more assignments, no more exams, no more project, no more accedemic things except for more gaming, more blogging i guess, more sleep….Yeeeehaaaa!!!

Skarang berbalik ke dunia nyata… Ok seperti biasa la orang yg da abis belajar, soklan cliche yg akan ditujukan bertalu-talu oleh mereka yg concern atau buat-buat concern, “buat ape pas ni?”, “sambung belajar ke?”, “Bila nak kawin?”…okay yg ke tiga tu tidak ada, aku menambah-nambah sebab terlalu gembira….weeehuuuu!!!

Aku rasa naluri aku kuat mendesak aku utk sambung belajar master kat sini… I have every reason to stay here … So, USM tunggu aku datang balik pasni…haha

Ohh ye, aku baru balik dari mendengar ceramah PAS kat Titi Serong, Parit Buntar tadi… Huhuhu sedap sungguh……. bihun sup kat pintu masuk dewan tuh!! huhu… ceramah pon sedap gak tapi bihun sup tu betul sedap lah.

Oleh kerana tiada tekanan yang berlaku aku pon lingering around tanpa hala tuju…Besok mahu buat ape ye?

Advertisements

5 Comments

Filed under 1

5 responses to “Quick Updates

  1. wah..
    best gile ek dah habis study..
    tahniah..

  2. aahahahah.. dlm dok moody ni,nk tergelak pulak saya baca part bihun sup tu! ahahahaha..

    btw, tahniah da abis blaja.. mggu dpn turn saya pulak! 😀

  3. fndrocka

    skrg dah masa utk belajar dari jalanan pulak..selamat menganggur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s