Quick Updates II

Ya, mari update, mari update walaupun merapu. Seronok betul hidup aku sekarang, bangun tidur x payah pikir kuliah dan apa2 hal berkenaan akademik. Hari-hari boleh tidur sampai matahari tegak menggalah x de sape pedulik. Huhu macam ni la hidup sorang penganggur ek…haha

Dua tiga hari ni aku dok berjalan-jalan tak tentu hala nak habiskan mase dan wang ringgit yang baru kementerian pendidikan tinggi bagi (elaun LI  aku setahun yg lalu). Ade la dalam RM1+++…banyak tu, lagi-lagi aku da abis belajar bukan payah nak pikir beli buku ke, bayar yuran ke…memang khas untuk joli…haha…best la KPT.

3 ari lepas aku gi Teluk Tempoyak Penang gi makan besar ngan member2 …agak besar gak la dekat RM 90 hengget abis makan satu malam…ahaha. Kelmarin lak pegi main futsal ngan member2. Semalam lak jalan Butterworth cuci mata, beli barang komputer sket mkan2 besar lagi abis lagi RM60…ari ni deorg ajak gi zoo Taiping…huhh lenguh kaki berjalan beb…

Kacingg kacing (bunyi duit kat mesen duit tuh)…huhuu meleleh-leleh duit kuar dari poket aku ni. Pedulik la ngan kegawatan ekonomi ke hape ke… aku nak enjoy puas-puas sblum balik rumah Jumaat ni..

Kamu-kamu jangan jeles dengan saya yang baru abis belajar ni. Bese la orang baru merasa nak idup bebas, selama ni terkongkong jadi nerd dok bace buku ari-ari skali dapat enjoy, memang enjoy sakan tak hingat nye la…haha. Hohh buat yang tak abis exam lagi tu, sori yer sila focus dengan study anda jangan cuba banyangkan keriangan saya dan shabat2 sekarang…

Pen off dengan keriangan…..

Advertisements

5 Comments

Filed under 1

5 responses to “Quick Updates II

  1. esok dah kerja la kacingggg sll..mcm nak kene bayar..hahaha..pening pala~

  2. awak akan rindu2 saat2 awak busy study suatu hari nnt..
    percaya lah…hihi…

  3. awak dah grade yea? wah.. congrates. i have another 3 sems left 😦

    soon nak jadi engineer la nie? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s