It is confusing

Kalau ikut teorinya aku rasa tak salah untuk bukan Islam gunakan nama Allah sebagai tuhan. Allah memang sebenar-benar pencipta regardless you are Musims atau tak.

Tapi secara praktikalnya, it creates some kind of confussion. Just a simple example, imagine bila budak hingusan yang tak kenal Islam atau yang baru nak mengenal Islam dengar orang cakap. “Allah itu yang selayak-layak disembah”. This guy is talking on behalf of Muslims? Christians?

Ataupun keluar statement “Allah itu maha pengampun, mohonlah pengampunan daripada Allah di gereja”, “Gereja itu rumah Allah”? instead of “Masjid itu rumah Allah”. It is enough confusing.

Problem ni takkan arise kalau the article/statement circulates among them. What if it falls in the hand of Muslims. Lebih-lebih lagi yang kurang sket bab agama tak ke pening pale diorang.

Hopely benda ni dapat di sort out kan a.s.a.p. sebelum ramai yang jadi keliru. Pihak berwajib jalankanlah peranan anda, jangan dok nganga ja.

Kepada puak-puak yang lantang nak tukar God kepada Allah tu. terima kasih kerana mengakui tentang sebenar-benar tuhan. But why don’t you just accept Islam first then you’re free to use kalimah Allah yang maha suci tu.

p/s: Pendapat seorang aku yang kurang ahli dlm agama, sila rujuk ustaz2 atau mereka yang lebih berkelayakan untuk kepastian.

Advertisements

4 Comments

Filed under 1

4 responses to “It is confusing

  1. Interesting, I am curious what the statistics are on your first point there…

  2. Flirting is a good method to text the romance back.
    Flirting is definitely an vital element of a healthy
    connection. It tends to make you’re feeling enticing and needed. Flirt back along with your partner will really feel the exact same. It then turns into a reciprocal issue that may only get improved and improved! A very good strategy to use flirty text messages, will be to make your companion look forward to seeing you following a long day at function. After you create the anticipation during the day you’ll be guaranteed of a romantic reception
    after they see you! Would you like that bubble bath run to suit your needs?
    How about a good relaxing foot rub just after a hard day? When you really feel eye-catching and needed by your companion,
    we then wish to do details for our spouse!

  3. They truly helps to numerous individuals.

    Every single day do you barely total the morning with out one thing
    aching.Why it cant assist you?Just before five-6 months he came
    to me and stated that these are the very best painkillers that he ever saw.
    Even though it is commonly assumed that the item is protected to take, it is
    at all occasions a excellent notion that potential users stop by a qualified doctor prior to
    using this item to treat pain.Among the users who continue to use
    the item, none have reported any adverse side effects.
    Research demonstrate depression and anxiety boost
    pain.Then bang your knee, hit your thumb, or get a throbbing headache.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s